Branders Service - Centrale Verwarming

Centrale Verwarming


Verkoop, onderhoud en herstellingen van verwarmingsinstallaties

Voor goede service voor jouw sanitair en centrale verwarming van de merken Junkers, Vaillant, Buderus, Viessmann, Remeha en Daalderop ben je bij Branders Sanitair & Verwarming aan het juiste adres!

Onze regio: Hemiksem – Schelle – Niel – Boom – Aartselaar – Mortsel – Hove – Boechout – Antwerpen

Condensatieketel

De werking van een condensatieketel is zeker en vast innovatief te noemen: in tegenstelling tot lage temperatuurketels kunnen condensatieketels een belangrijk deel van de waterdamp in de verbrandingsgassen laten condenseren om zo meer nuttige warmte vrij te maken. Deze werkwijze zorgt ervoor dat je minder fossiele brandstoffen nodig hebt waardoor je tot 11% kan besparen op jouw energiefactuur.

Condensatieketels kunnen werken op aardgas en mazout. Ze zijn milieuvriendelijk, fiscaal voordelig en heel zuinig. Hierdoor is de prijs van de aankoop al na enkele jaren terugverdiend.

U wil graag overstappen naar een condensatieketel? Neem contact op met Branders Sanitair&Verwarming en wij contacteren u zo snel mogelijk terug!

Boiler

De CV-boiler levert onbeperkt warm water, is onderhoudsvrij en heeft een lange levensduur. Ook is de CV-boiler makkelijk aan te sluiten op elke bestaande of nieuwe cv installatie. Iedere CV-boiler kan aangesloten worden op elk type CV-ketel.

Atmosferische ketel

Atmosferische toestellen mogen enkel nog geplaatst worden in appartementsgebouwen ter vervanging van een gelijkaardig toestel, wanneer aangesloten op een gemeenschappelijke schouw met meerdere atmosferische toestellen, én er geen mogelijkheid bestaat om een condensatieketel te plaatsen!

Vraag een offerte aan
Realisaties